Hozzávalók:
- 4 db tojás
- 8 szelet sonka
Elkészítés:
- Serpenyőben kevés, forró olajra fektetem a sonkaszeleteket.
- Amint lett egy kis színük megfordítom őket, hogy a másik oldaluk is picit megpiruljon.
- Ha ezzel megvagyok, akkor 2 sonkát félreteszek egy tányérra, a maradék 2-re pedig ráütök 1-1 tojást, és kissé mérsékelem alattuk a hőmérsékletet.
- Amikor látom, hogy a tojás kezd szilárd állagot ölteni, ráfektetem a félretett sonkát, majd kb. 2 percig sütöm, és egy hirtelen mozdulattal megfordítom.
- Ezután ki-ki addig süti, ahogy szeretné a tojásokat enni. Mi NAGYON megsütve szeretjük, ami azt jelenti, hogy a fordítás után még kb 3 percig sütöm.
- Tálaláskor reszelek rá sajtot (ha találok a hűtőben:) ).
Jó étvágyat!